Ndermarrja e Varrimeve
"Amaneti"


Për ne

Bëjmë bartjen e kufomave nga zvicrra e gjithë Europa për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovë Lindore dhe Maqedoni. Si dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura.

Sipas kërkesës Bëjmë edhe organizimet Rituale (fetare), ofrojmë arkivole, dhe materialet e tjera për sherbime sa më Efikase.
24 orë në sherbimin tuaj.

Tel: 0762730940, Zvicerr

Tel: 015222125793, Gjermani

Tel: 0758272093, Frnace

Tel: 044421775, Kosove